RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вбивство правозахисниці Ноздровскої: з'явилися нові подробиці скандального затримання

Поліція допитує колишнього нареченого, убитої під Києвом правозахисниці Ірини Ноздровської, Віталія Сергєєва як підозрюваного.

Про це повідомив його батько Віктор Сергєєв, пише Громадське.

За його словами, підставою такого підозри став запис з камери спостереження, на якому вони з сином виходять зі свого будинку в Києві о 21:00, 29 грудня, в день зникнення Ірини. Поліція вважає, що підставою для злочину могло стати нерозділене кохання, оскільки Ірина з Віталієм раніше розійшлися.

Віталія викликали в райвідділ Вишгорода і допитують більше 6 годин. Правоохоронці також вилучили загальне авто Віталія і батька (оформлено на батька) і забрали в Гостомель на експертизу.

Віктор Сергєєв зазначив, що в вечір зникнення Ірини, 29 грудня, Віталій був удома, з батьками і разом вони були до моменту затримання.

В останній раз, з Іриною говорила мама телефону, близько 18 вечора. Тоді Ірина сказала, що їде в автобусі і їй не зручно говорити. Близько 20:00 Віталію зателефонував батько Ірини і сказав, що вона не виходить на зв'язок.

Приблизно о 21 годині Віталій разом з батьком вирушили з Києва в село Демидів Вишгородського району шукати її і продовжували пошуки до 5 ранку.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Гучне вбивство під Києвом: що відомо на даний момент про загибель юриста Ірини Ноздровської".