RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Резонансне вбивство правозахисниці Ноздровської: колишній наречений розкрив нові подробиці

Родичі вбитої Ірини Ноздровской не схильні безпосередньо пов'язувати її загибель зі справою Россошанського.

Про це повідомив колишній цивільний чоловік Ірини Віталій Сергєєв, який зараз допомагає родині Ноздровской, передає ТСН.

"Підозра падає на все і на всіх. Чіткої версії ні у мене, ні у близьких немає. Навіть не можу сказати прямо на Россошанського, тому що підозрюю всіх-всіх-всіх. Можу уявити собі і вбивство з метою пограбування, і маніяка. Все , що завгодно, могло бути ", - розповів Віталій.

Чоловік також розповів про подробиці, які стали відомі під час огляду місця злочину.

"За словами знаю, що вона була в сережках, була в одному ліфчику. АТОшнікі, які погодилися допомогти в пошуковій операції, відшукали з іншого боку траси, що веде на Димір, поясок від дублянки. А шкарпетки я сам знайшов, я їх пізнав. вони були далеко, метрів 400. Траса йде на Димір, перпендикулярно під трасою проходить річка. з правого боку в метрах 200 знайшли Ірину, а в 200 метрах з іншого боку знайшли ці елементи одягу ", - зазначив Віталій

Як повідомляв "Апостроф", поліція опублікувала фото і відео, зроблені біля річки біля села Демидів Вишгородського району Київської області, де було знайдено тіло 38-річного адвоката і правозахисниці Ірини Ноздровской.