RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Держава може зробити це одним клацанням пальців: снайпер з АТО жорстко пройшовся по владі через зброю для ЗСУ

Українська влада може налагодити поставки всього необхідного озброєння для Збройних сил України (ЗСУ) по клацанню пальців.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив один з кращих снайперів сил АТО, ім'я якого не розголошується в цілях безпеки.

На його думку, держава цього не робить, оскільки це комусь вигідно.

"На складах - тисячі одиниць техніки. У державі - сотні заводів, які можна перебудувати на військові рейки. У олігархів на рахунках - мільярди доларів. Починаючи від президента. Він хоче ці мільярди затягнути до себе в могилу? Нехай спробує. Вони йому знадобляться там ? Ні. Адже він міг змінити всю ситуацію кардинально", - підкреслив снайпер.

Він уточнив, що забезпечити одного снайпера - це від 70 до 100 тис. доларів. Україні для хороших результатів потрібно близько 300 хороших снайперів.

"30 млн доларів. Це багато? Так, це не копійки, але не так вже й багато для воюючої країни! Я знаю людей, які зі своєї кишені дістали вже не один мільйон і поклали на вівтар батьківщини. Ні в якому разі не афішуючи при цьому своєї участі. Просто дістали свої гроші, продали квартири, будинки, машини, дачі, човни - і поклали. Не кричачи про це. Просто тому, що вони люблять свою країну. І при цьому ми маємо 450 рил в парламенті, президента, які набивають кишені і вирішують, натискають на кнопочки", - сказав АТОшник.

Боєць підкреслив, що снайперів досі забезпечують артисти і бізнесмени, прості громадяни, яким дорога ця країна.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Ми відкладаємо час перемоги у війні, комусь це вигідно - один з найкращих снайперів в АТО".