RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Одесі викрали і жорстоко побили таксиста: опубліковані фото і відео

В Одесі місцевий житель викрав і жорстоко побив таксиста через стару образу.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"За словами 33-річного потерпілого, свого кривдника він випадково зустрів на вулиці Армійській, куди привіз пасажирів. Одесит, який раніше вже користувався його послугами, стояв у дворі будинку зі своїм товаришем. Побачивши знайомого таксиста, правопорушник запропонував тому попрацювати їх "тверезим водієм" і пообіцяв заплатити по 100 гривень за годину. Потерпілий погодився", - сказано в повідомленні.

Так, троє чоловіків піднялися в квартиру, де розпивали спиртні напої, після чого компанія захотіла покататися по місту. За кермо машини господаря посадили таксиста. Уже в момент прогулянки чоловік раптово згадав про колишню образу і почав агресивно поводити себе щодо водія. Таксист нібито колись не виконав замовлення власника авто.

"Наказавши зупинити автомобіль, зловмисник почав нецензурно лаятися і бити потерпілого. Однак цього йому здалося мало. Повернувшись до свого дому, одесит зажадав, щоб таксист зайшов в його квартиру. А коли той відмовився, - затягнув силою", - додали в поліції.

Уточнюється, що одесит тримав більше доби чоловіка, б'ючи і знущаючись над ним. У потерпілого були переламані чотири ребра. Насолодившись "помстою", підозрюваний відпустив потерпілого. А той відразу ж звернувся за допомогою в поліцію.

Правоохоронці затримали чоловіка. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Фото: npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про побиття і пограбування поліцейського в Харкові.