RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

На Волині розгорається скандал через бійку школяра з учителем: опубліковано відео

В одній зі шкіл Луцька між 9-класником і вчителем фізкультури стався конфлікт із застосуванням фізичної сили.

Про це повідомляє луцький телеканал Аверс.

Учень 9 класу Ілля Дідик повернувся додому зі школи з синцями на обличчі. Батькам сказав, що його вдарив вчитель фізкультури. За словами батька Дідика, учитель покликав учня до себе і без попередження вдарив його м'ячем. Перший удар прийшовся в скроню, а другий - в плече.

У той же час керівництво школи запевняє, що вчитель просто схопив Дідика за шию.

"Учень 9-Б класу відправив м'яч на дівчинку, але не влучив, і м'яч потрапив в очі вчителю. Вчитель попросив учня підійти, взяв його за потилицю. Звуку запотиличника ніхто не чув, так що, я так припускаю, удару не було. Другий раз учень вже розповідав трохи по-іншому, мовляв, він ухилився", - розповіла директор школи.

Сам школяр каже, що не цілився ні в кого м'ячем і шокований реакцією вчителя. Його однокласники в конфлікті стали на сторону вчителя. При цьому батько Дідика впевнений, що так їх налаштували педагоги. Учитель фізкультури знаходиться в лікарні і не коментує ситуацію.

Батьки Дідика звернулися в поліцію. За фактом конфлікту відкрито кримінальне провадження. Якщо вина вчителя буде доведена, йому загрожує штраф - 50 неоподаткованих мінімумів доходів.

Як повідомляв "Апостроф", в Херсоні мати 5-класника прийшла в школу і прямо на очах у дітей побила учнів 7 класу.