На Закарпатті через прорив дамби підтопило кілька сіл: опубліковані фото

На річці Боржава в Виноградівському районі Закарпатської області прорвало дамбу, в результаті чого водою затопило сільськогосподарські угіддя сіл Боржавське та Великі Ком'яти.

Про це повідомляє місцеве видання "Голос Карпат".

Відзначається, що в ніч з 3 на 4 лютого пройшли інтенсивні опади. Після цього на річці Боржава та річці Іршавка стрімко зріс рівень води, і вона вийшла на заплаву. Це призвело до підтоплення в понижених місцях сільськогосподарських угідь. Найбільше підтоплені сільськогосподарські угіддя в селах Вільхівка, Кам'янське та Заріччя.

За даними видання, 6 лютого керівники Берегівського та Виноградівського міжрайонного управління водного господарства в присутності голови сільської ради та депутатів Заріччя оглянули підтоплені території і домогосподарства жителів села.

При огляді були визначені домогосподарства, які зазнали підтоплення, і складені відповідні акти. Крім того, прийнято рішення про термінове відновлення пошкодженої частини дамби.

Фото: goloskarpat.info

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, на якому з висоти пташиного польоту зняті наслідки потопу в Закарпатській області.