Майже літо: з'явився свіжий прогноз погоди в Україні

У четвер, 26 квітня, найтепліше буде на півдні та південному сході України, в Приазов'ї, Луганській і Донецькій областях - вдень +22+27 градусів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

"У Харківській області +18+23 градуси. У центральних областях, від Вінницької до Дніпра, від +22 до +26 градусів. На півночі в четвер очікується +17+22 градуси. А ось на заході 26 квітня похолодає до +15+19 градусів. Періодичні дощі найбільш вірогідні в західних областях, увечері в середу і вночі в четвер опади можуть захопити північну частину України. Більшість нашої території - в сухій погоді", - зазначила вона.

За словами Діденко, в Києві найближчої ночі можливий дощ, завтра вдень без опадів, максимальна температура повітря в столиці близько +20 градусів.

"27 квітня дощів в Україні істотно побільшає, тимчасово похолодає. А вже з 28 квітня і всі офіційні вихідні буде чудова, майже літня погода з сонцем і температурою повітря +22+27 градусів", - підсумувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний синоптик Леонід Горбань розповів, якою буде погода в Україні в найближчі три роки.