RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Доведеться позбавлятися: в Росії напророкували незавидне майбутнє бойовикам ДНР-ЛНР

Росії варто видати міжнародним органам лідерів бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР", щоб звалити на них всю провину за знищення малайзійського Boeing в небі над Донбасом в 2014 році.

Про це в ефірі радіо "Ехо Москви" заявив російський публіцист Олександр Невзоров.

На його думку, Кремль програв "інформаційну битву" за збитий літак, і тому тепер Росії треба шукати можливості для уникнення відповідальності за це.

"Я просто хочу пояснити, що треба було зробити, звичайно. В цьому випадку треба було швиденько знайти крайніх і повісити на них всю відповідальність за злочин, тому що все можна завжди пояснити чиєюсь дурною самодіяльністю. Тим паче, що ті злочинці, які захопили Донбас - це все одно витратний матеріал, від якого все одно рано чи пізно доведеться позбавлятися. І зараз з'явилася можливість позбутися від них красиво і з дуже великою користю", - стверджує Невзоров.

Російський публіцист вважає, що Росія могла б здати лідерів бойовиків, звинувативши їх у знищенні літака.

"Ось якщо в Амстердам, де проходить розслідування, прийдуть посилочки з Гіркиним, Захарченко, то у Кремля все-таки з'являється хоч якийсь шанс вийти сухим з води. Але Кремль, ми знаємо, страшенно не гнучкий і продовжить упиратися рогом", - зазначає він.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував фото російських військових, які, швидше за все, є справжніми винуватцями загибелі пасажирів малайзійського Boeing-777.