RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Києві спіймали квартирних злодіїв з арсеналом зброї: опубліковано фото

Співробітники правоохоронних органів у Київській області затримали озброєних серійних "домушників".

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Так, 24-річний раніше судимий чоловік з 23-річним знайомим проникали в приватні будинки в Васильківському та Києво-Святошинському районах і викрадали звідти цінне майно господарів.

"Під час санкціонованих обшуків у їх (злодіїв, - ред.) домоволодіннях виявлено і вилучено речові докази: цінні картини і наручний годинник, нагрудні медалі та ордени, ювелірні прикраси, державні номерні знаки транспортного засобу, який викрали у іноземця в Києві в 2014 році , 3 пістолети, патрони, 2 корпуси гранат і запали, різні інструменти для злому замків, балаклави, рукавички, шуби, елітні парфуми, жіночі сумки, фото-і відеотехніку, банківські картки та мобільні телефони", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу вони будуть перебувати в ізоляторі тимчасового утримання.

У даний час триває розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших крадіжок, розбійних нападів та незаконного заволодіння автотранспортом.

Фото: npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото парочки злодіїв, які орудують у Києві.