RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Сучасний "Аушвіц": у мережі розповіли про страшний "концтабір" бойовиків на Донбасі

9 червня 2014 року бойовики незаконних збройних формувань у Донецьку захопили територію культурного центру "Ізоляція", перетворивши його на сучасний концтабір.

Про це в своєму блозі повідомляє Фашик Донецький.

За його словами, місцеві жителі кажуть, що краще потрапити на підвал, ніж в "Ізоляцію".

"Ізоляція" в Донецьку - це сучасний "Аушвіц". Сюди везуть "особливо небезпечних" укрів, американських диверсантів, солдат НАТО і інших міфічних істот. Тут є все для духовності і для усвідомлення того, що працівникам Гестапо ну дуже далеко до місцевих колаборантів і кацапських садюг", - зазначив блогер.

Фашик Донецький уточнив, що людей, яких утримують у цьому "концтаборі", катують, розміщують у нелюдських умовах, не годують, б'ють.

"Ніяких прав людини, тортури, приниження, постійні побої, колючий дріт, патрулі з собаками, страти полонених - це все відбувається не в Гуантанамо, а на "Ізоляції", в місті, яке приймало Євро-2012... І тортурні для духовних бесід. І карцери з плиточкою, в кращих традиціях СРСР. І морять голодом полонених, як Сталін заповів", - підсумував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", колишній бранець бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі Олексій Кириченко розповів, як потрапив у руки ворога і як над ним знущалися.