RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Казки чотири роки поспіль: прихильник Путіна розповів про сумну ситуацію з туристами в Криму

Кримський підприємець Олег Зубков, який свого часу підтримав окупацію Криму Росією, визнав погану ситуацію з відпочивальниками на півострові.

Про це він заявив в інтерв'ю "Крим.Реалії".

"Можливо, моя думка суб'єктивна, але мені здається, що Крим до курортного сезону-2018 підготовлений мало. Так, побудований і відкритий новий термінал аеропорту в Сімферополі, який чомусь називається міжнародним, хоча літаки туди прилітають виключно з російських міст", - каже Зубков.

За його словами, введення в дію нового терміналу аеропорту не врятувало сезон. Його будівництво за приватні гроші значно підняло ціни на авіаквитки і вийшло, що прилетіти до Криму для жителів Росії стало дорожче, ніж до Туреччини, Єгипета, Чорногорії.

"Підвищення вартості на авіаквитки в Крим привело в свою чергу до зниження попиту на них у населення. В результаті російським авіакомпаніям нічого не коштувало, як скасувати близько 30% авіарейсів до Криму. Тільки за офіційними даними скасовано близько 600 000 пасажиромісць.

Тому казки про 200 рейсів літаків в Крим на добу вже четвертий рік залишаються казками і маячнею кримської влади. У новому аеропорту стоять 5-7 літаків, а кількість рейсів за день дуже легко можна побачити на інформаційних табло прильоту і вильоту", - резюмував Зубков.

Як повідомляв "Апостроф", Зубков відзначив зменшення кількості заможних туристів в Криму.