RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Кожен може допомогти: до Києва доставили "важких" бійців з Донбасу

До Києва доставили борт з пораненими українськими бійцями з Донбасу, яким потрібна термінова допомога.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала волонтер Наталя Юсупова.

"До Києва знову прилетів новий борт з пораненими! Зробіть репост, будь ласка, це дуже важливо! Привезли важких бійців з ампутацією, лежачих, з важкими ранами. Потрібна кров", - написала волонтер.

Вона повідомила, що здати кров для бійців можна в центрі крові на території київського Головного військового клінічного шпиталю. Прийом крові проводиться з понеділка по четвер з 9 до 12 години за адресою Київ, вулиця Госпітальна, 18, станція метро Печерська. При собі потрібно мати паспорт.

"Літо в самому розпалі і допомоги дуже мало, всі на морях. А на передовій продовжують гинути і отримувати поранення наші воїни. Ворог не дрімає, ситуація на війні не радує. Кожен день в госпіталях пораненим роблять складні операції і рятують життя, спасибі нашим лікарям і медперсоналу. Ми і є держава, і кожен може допомогти, наші воїни захищають нас з вами і нашу землю. Допомагайте, хто чим може", - написала Юсупова.

Вона також розповіла, що бійцям потрібні пелюшки під рани, кава, чай, цукор, ковбаса, сир, соки, йогурти, вода, печиво, фрукти, овочі.

"З одягу - футболки, шорти. З ліків - дексалгін і кетанов, це найнеобхідніше і те, що потрібно завжди", - резюмувала волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що 1 серпня на Донбасі зник боєць ООС.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії Тема: АТО
Теги: