RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Криму побили і пограбували колишнього свата Кучми: опубліковано відео

В ніч з 9 на 10 серпня у власному будинку побили і пограбували колишнього екс-прем'єр-міністра Криму, свата колишнього президента України Леоніда Кучми, колишнього народного депутата України Анатолія Франчука.

Про це повідомляє Кримське інформаційне агентство.

"Я ліг спати близько першої години ночі, заснув. Приблизно близько другої години ночі увірвалися кілька людей. Скільки саме їх було, я в темряві не бачив. Але троє тримали мене. Можливо, їх було більше. Мені зв'язали руки і ноги, один тримав зв'язані руки, другий - ноги, а третій бив по голові, по ногах. Потім на ганчірку налили якусь рідину, поклали на обличчя, мабуть, щоб я вирубився", - цитує агентство слова потерпілого.

За словами Франчука, коли він прийшов до тями, він був зв'язаний, але грабіжників вже не було. Вранці потерпілого в зв'язаному стані виявив водій, який прийшов на роботу.

Як розповів екс-нардеп, щоб потрапити в будинок, грабіжники вирізали вікно. Злочинці вкрали приблизно мільйон рублів (400 тис. грн), $137 тис. І золото, що належало померлій п'ять років тому дружині.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві пограбували квартиру заступника глави МЗС.