RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кілера найняв колишній чоловік-деспот: з'явилися моторошні деталі вбивства дівчини в Вінниці

В організації вбивства Віталіни Плахотнюк, тіло якої з з вогнепальними пораненнями було виявлено у Вінниці 21 серпня, підозрюється її колишній чоловік.

Про це повідомляє "Комсомольска правда в Україні".

Відзначається, що між 32-річною Віталіною та 45-річним Юрієм з Вінниці часто відбувалися гучні сварки. Чоловік її бив, а коли постало питання про розлучення, погрожував забрати 6-річну дочку.

У підсумку шлюб все таки розпався, Віталіна подала на розлучення.

21 серпня жінка вийшла з дому, прямуючи на роботу. Біля залізничного переїзду вона була убита трьома пострілами в спину. Всі цінні речі залишилися при ній.

Підозри відразу впали на колишнього чоловіка Віти. Він усе заперечував і навіть пред'явив алібі. Та й камери спостереження зняли поблизу місця вбивства зовсім іншу людину. Це наштовхнуло поліцію на думку про замовне вбивство.

"Тижнями ми шукали чоловіка, який потрапив на відеокамери, і затримали його в Донецькій області. Це 21-річний житель міста Костянтинівка. Він зізнався у вбивстві і розповів, що разом з колишнім чоловіком убитої з травня планував злочин. Пістолет Макарова з глушником йому дав замовник за годину до вбивства неподалік від будинку, де жила загибла. Після цього колишній чоловік поїхав забезпечувати собі алібі ", - говорять в секторі комунікації поліції Вінницькій області.

Життя своєї екс-коханої Юрій оцінив у три тисячі доларів. На кілера він збирав гроші рік, відразу після розлучення.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на початку серпня в передмісті Сум на території власного будинку знайдено вбитим колишнього депутата і чиновника міськради Анатолія Жука.