RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вісім авто потрапили в ДТП в Херсонській області: рятувальники розкрили подробиці

На кордоні Миколаївської та Херсонської Закарпатській області сталася аварія за участю восьми автомобілів.

Про це повідомляє видання Kherson.net.

Інцидент трапився в ніч на суботу, 17 листопада, біля населеного пункту Посад-Покровське, що в Білозерському районі Херсонської області.

Виною ДТП стала слизька дорога - переїзд над залізничними коліями. У зв'язку з тим, що траса була не слизькою, водії втратили керування на небезпечній ділянці дороги.

За словами очевидця - начальника Головного управління ГСЧС Херсонської області, полковника Сергія Чорного, одні машини зіткнулися, а інші злітали в кювет, звідки не могли вибратися самостійно.

На місце аварії прибули бригади "швидкої допомоги" з Херсонської та Миколаївської областей. Допомогу надали 28-річному водієві, який перенервував від пережитого стресу - у нього підвищився тиск. Він відмовився від госпіталізації. Більше ніхто в аварії не постраждав.

Як повідомляв "Апостроф", на побудованому російськими окупантами Керченській мосту стався ряд ДТП, які паралізували рух в обидві сторони. Там зіткнулися понад 10 машин. А в Харкові 15 листопада на перехресті проспeкта Московського і бульвару Богдана Хмельницького автомобіль військової швидкої допомоги потрапив в ДТП з "Жигулями". Загалом за час сніжної погоди в Україні відбулося безліч аварій, поліція оприлюднила статистику.