RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Росія вже на початку лютого 2014 року готувалася до захоплення Криму: в мережі показали фото

Втеклий з України київський сепаратист Андрій Сєлезов опублікував фото, які свідчать, що Росія на початку лютого 2014 року вже готувалася до захоплення Криму.

Знімки він розмістив на своїй сторінці в Faceboook.

Знайшов в своїх особистих архівах цікаві фото. Знято 7 лютого 2014 року в Санкт-Петербурзі з Невського автомобільного моста, на станції СПб-Московський-Сортувальний. Точно пам'ятаю, що в той день відкривалася олімпіада в Сочі", - зазначив Сєлєзов.

"До початку відомих кримських подій 19 діб. На платформах видно готові до перекидання (куди?) бронеавтомобілі "Тигр" і не нові з заводу, а що вже знаходяться в строю (на них є армійські номера). Може звичайно збіг, але мені здається, що саме ці автомобілі, через 19-20 днів, радісні кримчани побачили на вулицях своїх міст", - написав сепаратист.

Нагадаємо, Андрій Сєлєзов під час Революції Гідності - активний учасник "Антимайдану". Після отримання легких тілесних ушкоджень на початку лютого 2014 року на Хрещатику втік до Росії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі в річницю анексії Криму нагадали фотографії з російськими військовими під час захоплення ними півострова в лютому-березні 2014 року.