RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Втеча підозрюваного із залу суду в Києві: з'явилися несподівані подробиці

Батько підозрюваного у вбивстві Андрія Йолкіна, який напередодні втік з Голосіївського суду Києва, розповів, що син сам їде до прокурора.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначив чоловік, Андрій зателефонував прокурору і попросив не ухвалювати жодного рішення по ньому. Також додав, що сам їде в прокуратуру. Батько Йолкіна каже, що це був не втеча, а акція незгоди з прийнятою запобіжним заходом - напередодні суд прийняв рішення про зміну домашнього арешту на утримання під вартою.

Батько Андрія Йолкіна зазначає, що його син самостійно їде в прокуратуру і не мав наміру скриваться.В той же час інформації, чи дійсно підозрюваний приїхав в прокуратуру, поки немає, не може підтвердити її і адвокат Йолкіна. Зв'язок з підзахисним поки відсутній", - йдеться в повідомленні.

Також вже відомо, що станом на 15:00 в прокуратуру Йолкін не з'явився, а прокурор, який веде його справу, не отримував від підозрюваного ніяких звісток і дзвінків.

Як повідомляв "Апостроф", 5 грудня близько 21:30 в супермаркеті "Рост" в Київському районі Харкова сталася стрілянина. Одна людина в результаті події загинув. А Державне бюро розслідувань збирається з'ясувати, наскільки законними були дії правоохоронця в тій ситуації.