RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

​Продам батьківщину за яйця: в мережі висміяли продуктову істерику у бойовиків ДНР

У мережі з'явився іще один доказ "щасливого життя" на окупованому Донбасі: на цей раз жителі так званої ДНР поскаржилися на недоступність продуктів харчування.

Про це написав користувач Ukr_Che в Twitter, публікуючи скріншот поста жителя окупованого Донбасу.

У пості йдеться про те, що так звана влада ДНР не може забезпечити жителів найнеобхіднішим.

"Сьогодні яйця середньої паршивості вже 75 рублів... Про ціни і життя в ДНР. Злості пост.

Перебуваючи на високих постах в ДНР потрібно не в іграшки гратися, а в коржик розбитися, але забезпечити народ всім необхідним. Забити на патріотизм та ін. Напускні квазі - норми моралі і ін. Лайно. Та хоч з Пекла - але дістати, налагодити, привезти і ЗАБЕЗПЕЧИТИ населення всіма необхідними продуктами за адекватними цінами. Не важливо, хліб, це шкарпетки або бензин. І 99.9% населення до лампочки, звідки буде товар. Хоч зі Жмеринки, хоч з Нижньовартовська... нас-рати. Коли жерти нічого і нема за що це купити - махати триколорами - не на часі. Самі то в уряді дуже добре забезпечує за рахунок Росії і корпоративних зв'язків. Так що, хлопці - особисто мені фіолетово звідки ви сюди яйця привезете. З Ростовської області, Чорнухине або Харкова. Нас-рати. Головне - щоб вони, сука, були по 35 рублів за десяток. Крапка! Решта прожектори і дзвонарі - йдіть Лісом до Беніної матусі. Жити, с*ка дайте!", - йдеться в пості.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Готовий продати батьківщину за яйця по 35? Ганьба!", "Батьківщина за ковбасу за словами вати вже була. Тепер - за яйця. Хоча, в принципі, логічно, так", "Головне, щоб по 35 РУБЛІВ ... у мене все ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", у тимчасово окупованому Донецьку місцеві жителі шикуються у великі черги, щоб купити курячого м'яса за низькою ціною.