RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Києвом затримали екс-міліціонера з наркотиками: фото

У Київській області правоохоронці затримали колишнього міліціонера з наркотичною речовиною.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Бровари, де поліція затримала чоловіка. У нього виявили 10 грамів амфетаміну та лабораторне знаряддя для його приготування. У правоохоронних органах зазначають, що 1 грам такого наркотику на чорному ринку зараз коштує близько 200 гривень.

Як виявилося, правопорушник до 2010 року сам працював поліцейським, проте звільнився. Наразі зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України. Вилучене наркотичне речовина направлена на експертизу.

"За даним фактом порушено кримінальні провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статтею 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 2 грудня в Києві затримали таксиста, який керував авто у стані наркотичного сп'яніння. Також в Києві і області правоохоронці виявили нарколабораторії, де вирощували марихуану. А в Голосіївському районі Києва правоохоронці виявили лабораторію з виготовлення наркотиків, на місці затримали чоловіка.