RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На Волині дотла згорів пасажирський автобус, який їхав до Польщі: фото, відео і останні подробиці

У Волинській області загорівся пасажирський автобус з людьми

Про це повідомляє інтернет-видання Zaxid.net.

Інцидент стався в ніч на 25 грудня в декількох кілометрах від Ковеля Волинської області. Загорівся автобус компанії Ecolines сполученням Київ - Варшава.

Памажир Євгеній Середа написав, що на момент загоряння пасажири автобуса спали. Займання почалося на другому поверсі транспортного засобу.

Першою від їдкого запаху диму прокинулася сусідка Євгенія, його і розбудила. Далі ці двоє пасажирів почали кричати про пожежу і розбудили інших людей.

За словами Середи, пасажири під час пожежі втратили речі і документи і встигли надихатися димом від горіння. Про постраждалих інформація відсутня, на сторінці компанії Ecolines в Facebook інформації про цей випадок немає.

За інформацією рятувальників, повідомлення про пожежу в службу "101" надійшло в 2:54. До місця події направили два пожежних автомобіля управління ДСНС у Волинській області, а також пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони села Радошин.

"Після прибуття на місце події було встановлено, що горів автобус "Неоплан". На гасіння пожежі було подано 2 стволи. Локалізація пожежі відбулася о 3:00 30 хвилин. Остаточно ліквідовано пожежу о 4:00 02 хвилини", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 21 грудня в російському місті Санкт-Петербург сталася пожежа на складі з піротехнікою.