RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом екс-суддя дав збройну відсіч злодієві: опубліковані фото

У ніч на 7 січня в Миколаївській області злодій напав на колишнього суддю.

Про це повідомляє ресурс 0512.

Інцидент стався в місті Снігурівка. Там 39-річний раніше судимий зловмисник двічі спробував пограбувати будинок екс-голови районного суду.

"Під час першої спроби зловмисник навіть отруїв домашню собаку, але забратися в будинку так і не зміг, оскільки господарі були вдома. На вулицю несподівано вийшов господар і налякав злодія і той втік. Заявляти про подію в поліцію потерпілий не став, адже був впевнений, що злочинець більше не наважиться прийти, проте той вже через годину повернувся", - йдеться в повідомленні.

Здійснюючи другу спробу, злодій переліз через паркан і почав виламувати віконну раму. У цей момент його і застав господар будинку. Він на шум вийшов з рушницею.

"Чоловік наказав злодієві забиратися з його приватній території, але зловмисник кинувся на екс-чиновника з ломом. Потерпілий був змушений захищатися і вистрілив в злочинця, потрапивши в ногу. Потім домовласник викликав поліцію і швидку. Злодій був госпіталізований, зараз його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Дії зловмисника поліцейські кваліфікують як замах на вчинення крадіжки з проникненням у житло (ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України), що карається до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про повідомленні чоловікові про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти програми "Схеми" провели розслідування у справі про гучний пограбуванні ювелірного магазину Graff в Києвіпограбуванні ювелірного магазину Graff в Києві, яке сталося 20 серпня 2014 року. Пізніше господарський суд Києва стягнув з державного бюджету на користь ТОВ "Часовий салон" Кристал "25,4 млн грн збитків через його пограбування співробітниками прокуратури і поліції. А 24 грудня в Дніпрі затримали двох злодіїв, один з яких під час спроби пограбування квартири випав з вікна.