Під Миколаєвом бійцівський собака на смерть загриз дівчину, знявши з неї скальп: фото і відео

У Вознесенську, Миколаївської області, чоловік нацькував ротвейлера на свою колишню дівчину: від отриманих поранень та померла.

Про це повідомляється в сюжеті дного з українських телеканалів.

27-річна загибла Євгенія у той день зустріла свого колишнього хлопця Геннадія, який в стані алкогольного сп'яніння гуляв зі своїм псом, розповідає мати дівчини Анжела Доні.

За словами сусідів, чоловік вигулює свого пса без намордника, а коли вип'є часто нацьковує його на людей.

Як стверджують очевидці, чоловік дав команду - "фас" і спустив собаку з повідця, після цього тварина накинулася на дівчину.

"Він просто сказав "фас" і спустив з повідця, тут собака почала гризти, тут і тут кров. А далі він розвернувся і пішов, він був п'яний і дівчина була п'яна", - розповів сусід Дмитро Сазонов.

Сусіди викликали на допомогу постраждалій бригаду "швидкої" і поліцейських.

"Дівчина була в несвідомому стані", - розповів Дмитро Шаповалов, начальник Вознесенського відділу поліції.

У свідомість постраждала так і не прийшла - вона померла в лікарні через гостру крововтрату - собака зняла з дівчини скальп.

"Гостра крововтрата, скальп був повністю знятий, і множинні рани тіла. Тіло привезли вже таке, що йде з життя", - зазначив Олександр Дишловий, завідувач хірургічним відділенням районної лікарні.

Журналісти не застали Геннадія дома, але змогли побачити ротвейлера-вбивцю, який лютував на ланцюгу.

Власник собаки після смерті дівчини втік, проте поліція вже розшукала його і проводить допити. Кримінальне провадження розслідують за статтями "умисне вбивство" і "залишення в небезпеці постраждалої". Поліція також вирішує, що робити з собакою в подальшому.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Ірпені стаффордширський тер'єр несподівано накинувся на свою господиню і покусав її, в результаті чого жінці довелося ампутувати кисті рук.