RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Під Одесою потужна пожежа знищила дотла дві бази відпочинку: фото з місця НП

У понеділок, 25 лютого, в Одеській області сталася пожежа на базі відпочинку.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Інформація про спалах надійшла на лінію пожежної служби о 04:20. Вогонь охопив територію бази відпочинку в смт Затока Білгород-Дністровського району.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що відкритим полум'ям горять будівлі на базах відпочинку "Черемшина" та "Надзбруччя".

"Складність гасіння пожежі полягала в щільній забудові території дерев'яними будівлями і відсутністю обладнаного місця для збору води з моря. Пожежні локалізували пожежу о 06:45 та ліквідували о 08:25 на площі 800 м.кв. В результаті пожежі вогнем знищено 20 будівель: 16 - одноповерхових, 3 - двоповерхових і 1 триповерхова. Врятовано 57 розташованих поруч будинків", - йдеться в повідомленні.

Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. На місці працювали 5 одиниць пожежної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС.

Нагадаємо, в місті Коблево Миколаївської області в ніч на 4 серпня сталася пожежа, горіли торгові павільйони поруч з базою відпочинку "Дністер".

Як повідомляв "Апостроф", 30 липня в російському місті Сочі, на березі Чорного моря, згоріла тимчасова споруда, в пожежі загинули 8 осіб, ще 3 отримали поранення.