RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Скандальне ДТП з Зайцевою: адвокати готують нове розслідування

Правозахисниця постраждалих в аварії в Харкові і адвокат засудженого у справі Генадія Дронова Сергій Перепелиця планують ініціювати нові розслідування.

Про це повідомляє журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, радіти вироку Зайцевій і Дронову рано, оскільки в справі залишається ще безліч питань без відповіді.

"Представниця постраждалих Лариса Матвєєва обіцяє ініціювати розслідування з наркотиків. Сергій Перепелиця - по техніці. Так що, далі буде", - написала Доцяк.

Як пояснила журналістка, на такі заходи потерпілі і Дронов готові піти через те, що всі експерти, яких вони залучали, в результаті були дискредитовані судом.

Так, Матвєєва привернула до справи директора Центру моніторингу наркотиків, який підтвердив, що Зайцева була під дією наркотичних речовин, проте його визнали некомпетентним.

Аналогічна ситуація сталася і з Перепелицею, який ініціював проведення повторної експертизи в Дніпрі.

"Вони порахували швидкість - 106 км на годину, і заявили - загальмувати могла, зупинилася б поблизу світлофора. Якби почала гальмувати, коли побачила жовтий, а не навпаки натиснула газ до підлоги. Що ж робить, що ж робити? А давайте скажемо, що дніпровські експерти також некомпетентні? А суддя експертизу долучить, ну щоб не було смороду, але не всю, крім швидкості", - розкрила подробиці Доцяк.

Як повідомляв "Апостроф", фігурант смертельного ДТП в Харкові на вулиці Сумській Геннадій Дронов заявив, що не вважає винесений йому вирок справедливим.