RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Цілилися в натовп: в мережі показали фото наслідків ударів бойовиків ДНР по мирних жителях

Бойовики так званої ДНР обстріляли в селищі Травневе, Донецької області, медичний пункт, в якому роздавали гуманітарну допомогу для мирних жителів.

Про це повідомляє мобільна прес-група ОТУ "Північ".

Як наголошується, в обстріляній будівлі представники цивільно-військового співробітництва, гуманітарних українських і міжнародних організацій роздавали безкоштовну гуманітарну допомогу. Під час обстрілу в будівлі знаходилося безліч людей похилого віку.

"Та це не спинило варварів з російсько-окупаційних військ. Вибух пострілу, випущеного з РПГ-7, який тримав в руках російський солдат, пролунав серед білого дня. Навіть не знаю, як можна назвати цю тварину в людській подобі, яка цілилась та вистрілила у будинок, де було багато мирних людей. Напевно, такі люди з легкістю могли б розстріляти рідного батька, прикриваючись тим, що в них був наказ і фейкова відповідальність перед такими ж фейковими псевдореспубліками", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 24 лютого окупанти з мінометів обстріляли житлові будинки в населених пунктах Золоте і Новоолександрівка на Донбасі.