RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​В Україні накрили банду, масово випускала фальшиві паспорти: фото

Співробітники СБУ викрили злочинне угруповання, що займалося переправленням осіб через кордон з використанням підроблених документів.

Про це повідомляє прес-центр служби.

"Співробітники СБУ встановили, що зловмисники налагодили масове виробництво і збут фальшивих внутрішніх паспортів України та РФ, посвідок на проживання, документів, які надавали право безперешкодного перетину державного кордону України", - йдеться в повідомленні.

Зловмисники також виготовляли інші офіційні документи, в тому числі держакти на землю. Фальшивки вони збували через розгалужену мережу посередників майже по всій країні.

"Оперативники спецслужби задокументували факт продажу підроблених посвідок на проживання і паспорта громадянина України для перетину державного кордону двом громадянам однієї з країн Середньої Азії по $2,5 тис.", - сказано в повідомленні.

Затримано трьох учасників угруповання. Під час обшуків в приміщеннях фігурантів справи виявлені сотні підроблених печаток і штампів, тисячі бланків різних державних установ та міністерств, десятки виготовлених підроблених документів, серед яких паспорти громадянина України, паспорти РФ.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", раніше податківці спільно правоохоронцями в Рівненській області розкрили чергову шахрайську схему легалізації евроблях.