RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Чернігові керівництво ліцею потрапило в історію через хлопця в інвалідному візку: відео

У Чернігові розгорівся скандал навколо одного з ліцеїв міста, де вчителі та керівництво навчального закладу відмовили учениці виступити з танцювальним номером на випускному.

Як йдеться у сюжеті телеканалу "112 Україна", керівництву ліцею не сподобалося те, що партнер випускниці з обмеженими можливостями на візку.

Інцидент активно почали обговорювати в соціальних мережах. Також ситуацію прокоментував голова Управління освіти Василь Білогура.

"Ситуація ретельно вивчається. Якщо інформація, наведена у телесюжеті, підтвердиться, я поділяю суспільне обурення і прошу вибачення у дітей та їх батьків. І раджу це зробити всім причетним.

Також наголошую на неприпустимості булінгу на адресу школярки через її позицію та на адресу вчителів навчального закладу", - зазначив він.

У свою чергу вчителька Вікторія Ліхута заявила, що дівчинці відмовили через переповнену програму випускного вечора.

"Номерів виявилося більше, ніж ми планували. Під час генеральної репетиції в зал увійшли дві людини, які сказали, що хочуть взяти інтерв'ю. Зйомка велася без попередження. Ставилися провокаційні питання, щоб зробити гучний матеріал", - сказала вона.

Педагог додала, що пізніше номер випускниці та її партнера все ж включили в програму.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 31 травня випускники столичних шкіл влаштували веселі купання у фонтанах.