RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Білорусі лихач на чужому авто влаштував голлівудські гонки з даїшниками: відео

У неділю, 23 червня, працівник СТО на чужій машині переховувався від співробітників ДАІ.

Про це повідомляє місцеве видання "Наша Ніва", посилаючись на прес-службу УВС Міноблвиконкома.

Інцидент стався на автодорозі Мінськ-Вітебськ. Увагу співробітників привернув BMW X5 М без номерів, який сильно перевищив швидкість. Правоохоронці почали наздоганяти порушника, коли той не зупинився на їхню вимогу.

"Водій спробував відірватися від екіпажу ДАІ, розігнавшись до 250 км/г. Не врахував водій, що автопарк Державтоінспекції Мінщини дозволяє переслідувати і таких лихачів. Також він спробував таранити службове авто, але співробітникам вдалося уникнути зіткнення. Водій зрозумів, що не зможе сховатися за автотрасі, вирішив зробити це поблизу лісового масиву. Але екіпажі ДАІ та міліції блокували виїзди. В результаті водієві довелося зупинитися", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, порушником виявився 27-річний працівник СТО, куди господар віддав на ремонт дорогий BMW. На лихача складено 8 адміністративних протоколів, в тому числі за керування без прав (раніше був позбавлений), створення аварійної обстановки та невиконання вимоги про зупинку, що спричинило переслідування.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві поліцейські потрапили в ДТП під час погоні за п'яним водієм, в результаті чого двоє співробітників поліції отримали травми.