RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Топ-чиновника з Дніпра, який потрапив у гучний скандал, розіграли пранкери: опубліковано відео

Російські пранкери Вован (Володимир Кузнєцов) і Лексус (Олексій Столяров) розіграли главу Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області, генерала Віталія Глуховерю, який потрапив у скандал через перевищення влади.

Відповідний аудіозапис оприлюднила "Страна.ua".

Так, пранкери Вован представився цивільним журналістом і заявив, що хоче поставити Глуховері запитання, що стосуються незаконних дій його співробітників.

"Я вважаю, що це все російська пропаганда. Якщо є якісь запитання, будь ласка, приходьте до кабінету, розберемося", - заявив топ-чиновник, кинувши потім трубку.

Після з Глуховерею зв'язався Лексус в образі президента України Володимира Зеленського. Він поцікавився, що відбувається в області і звідки з'явилося відео, що викликало загальне обурення. Генерал почав виправдовуватися.

"У мене нічого не сталося. Ми діємо відповідно до закону... Ну, я не розумію... Дуже багато блогерів... Як вони це виставили, ми поки розбираємося", - сказав він.

Коли пранкер від імені Зеленського пригрозив звільненням, генерал став обіцяти виконати всі його вказівки і вчинити відповідно до закону. Лексус додав, що він, мовляв, ніколи не бачив, щоб співробітники поліції так спілкувалися зі своїми патрульними.

"А що, погано спілкувався? Або що?" - запитав Глуховеря.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд прийняв рішення по екс-главі одеської Нацполіціі Дмитру Головіну.