RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Замовила" чоловіка: у справі про "вбивство" матері з дочкою під Києвом стався несподіваний поворот

Підприємниця з Броварів Надія Головач, вбивство якої імітували під Києвом для упіймання замовника, колишнього чоловіка, за кілька років до цього також "замовляла" свого екс-чоловіка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва, Надія Максимець.

"Як і більшість користувачів інтернету, сьогодні була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення. За іронією долі два роки тому прокуратура Києва спільно з ДВБ НПУ викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення. Один з нападів - відносно підприємця з Броварів - був організований його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці", - пише Максимець.

У коментарях вона додала, що Надія Головач звинувачується в замовленні не вбивства, а побиття колишнього чоловіка. Злочинна група, по якій ведеться справа, фігурує в багатьох різних нападах, це "замовлення" - лише одне з них. На даний момент справа знаходиться на розгляді в суді.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", у справі про замовне вбивство Надії Головач і її дочки Юлії Зайковської в Києві затримано чотирьох підозрюваних.