RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

На Волині іноземці потрапили в смертельне ДТП з фурою: опубліковані фото і дані щодо жертв

У вівторок, 24 вересня, вдень на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Годовичі сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes, вантажівки DAF XF та легкового авто Volvo, двоє людей загинуло, ще шестеро травмовані.

Про це повідомів відділ комунікацій поліції Волинської області.

У поліції встановили, що вантажівка DAF XF під керуванням іноземця на швидкості зіткнулася із мікроавтобусом, а той допустив зіткнення із легковиком Volvo, який стояв на узбіччі.

Внаслідок аварії загинули два пасажири мікроавтобуса, місцевих жителя. Травмувалася також одна іноземка - 47-річна пасажирка автомобіля Volvo.

Стосовно водія вантажівки відкрито кримінальне провадження, його затримано. Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

За інформацією журналістів, водій вантажівки DAF XF є громадянином Польщі. За попередньою версією слідства, під час аварії він не впорався з керуванням автівки.

Докладніше про останні аварії в Україні та реакцію влади на них у матеріалі "Апострофа" – "За два дні 49 трупів: як у Зеленського боротимуться із смертями на дорогах".