RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Списує" все на дружину: спливли скандальні деталі затримання п'яним екс-глави ДАІ, відео

Колишній керівник ДАІ Олександр Єршов, якого затримали за водіння в нетверезому стані в Києві, почав доводити правоохоронцям, що в той вечір він за кермо не сідав.

За його словами, керувала транспортним засобом його дружина, а його підставили. При цьому активісти стверджують, що бачили, як з "пабу" виходить нетверезий чоловік і сідає за кермо Range Rover.

"Через кілька кварталів він зупинився. Водій вийшов і підійшов запитати, чому ми їдемо за ним. Був відчутний запах алкоголю, мова невиразна. І в цей час під'їхали екіпажі патрульної поліції. І вони почали вимагати у водія документи, на що той відмовлявся. Чоловік говорив, що він не водій. що це якась підстава", - згадує один з них.

Сам Єршов каже, що в вечір інциденту вживав пиво.

"Я їхав збоку, на пасажирському сидінні. Сиділа за кермом дружина. І навіть, якби я вживав алкоголь або якісь спиртні напої, то за кермом збоку не забороняє їхати", - сказав він.

Версію Єршова з дружиною підтвердив і охоронець котеджного містечка.

При цьому сусіди екс-глави ДАІ стверджують, що неодноразово бачили того п'яним за кермом.

"Так, було. Ми живемо по-сусідськи. І ми періодично бачимо, як він виходить з машини в досить нетверезому стані. І друзі його бувало, що приїжджають мало тверезі за кермом", - сказав один із сусідів.

Також вдалося з'ясувати, що саме авто належить дочці Єршова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було опубліковано розслідування, в якому говориться, що сім'я голови ДАІ України Єршова веде розкішний спосіб життя, володіє елітним автопарком, а дочки чиновника за півроку побували на відпочинку в десяти країнах світу.