RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Сусіди в шоці, завод на карантині: спливли скандальні деталі про третю жертву коронавірусу в Україні

Померла в Івано-Франківську від коронавірусу жінка, могла заразитися від свого чоловіка, який нещодавно повернувся із заробітків у Чехії.

Про це повідомляє "Страна".

Сусіди померлої на даний момент перебувають в страшному шоці, що кілька днів, вже після госпіталізації дружини, чоловіка не було ізольовано. Його медики в супроводі поліцейського патруля забрали в лікарню тільки в четвер, 19 березня. Як кажуть місцеві, симптомів захворювання у чоловіка немає.

"Люди, які з ними спілкувалися, налякані, вимагають дезінфекції та тестів. Навіть страшно подумати, скільки людей могло заразитися. Вона працювала на яєчному заводі. Потім пішла до дільничного лікаря, та відправила її додому, сказавши, щоб негайно викликала швидку. Кажуть, що вона страждала на гіпертонію і скаржилася на серце", - розповіла виданню місцева жителька Леся.

Ймовірно, саму жінку будуть ховати без присутності родичів - місцева влада хоче провести закриту церемонію в цілях безпеки.

"Ми пропонуємо не віддавати тіло родичам, і поховати окремо. Але для цього буде потрібно ще згода сім'ї", - заявив журналістам в.о. губернатора Франківщини Віталій Федорів.

Відомо, що третя жертва коронавірусу в Україні працювала на яєчному заводі, який на даний момент поставлено на карантин. Там проведено заходи з дезінфекції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Житомирі розгорівся скандал через зараженого коронавірусом, який приховав інформацію про те, з ким контактував останнім часом.