RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Накинувся з ножем: на Донбасі чоловік жорстоко розправився з продавщицею в магазині

У неділю, 12 квітня, у Старобільському районі Луганської області правоохоронці затримали чоловіка, який напав з ножем на продавщицю в магазині.

Про це повідомляє прес-секретар поліції області Тетяна Погукай.

За словами спікера, до поліції звернулася місцева мешканка та повідомила, що невідомий чоловік вдарив ножем продавчиню місцевого магазину "Лілія".

Поліцейські змогли встановити особу підозрюваного, затримати його, та з'ясувати обставини події. За їх версією, між продавчинею та чоловіком, який прийшов до неї на роботу, виник конфлікт. Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. Він наніс жінці два удари ножем.

Наразі відкрите провадження за ст. 115 УК України, винуватцю передано акт підозри. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Жінка перебуває в реанімації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Новосибірськ, Росія, вбили вагітну дівчину, її смерть було зафіксовано на камеру біля під'їзду. На дівчину біля будинку підійшов її колишній співмешканець, вони почали сперечатися, після чого чоловік вдарив дівчину ножем, а потім почав штовхати її тіло ногами.