RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

​Скло розлетілося на шматки: у Вінниці обстріляли авто біля багатоповерхівки, фото і відео

У понеділок, 18 травня, у Вінниці з вікна багатоповерхового житлового будинку обстріляли автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Інцидент стався вночі по вулиці Покришкіна. На лінію поліції зателефонував місцевий житель і розповів, що він сів у свою машину, почав від'їжджати, а по авто хтось стріляв. Від пострілів розсипалося бокове скло в автомобілі. Сам чоловік не постраждав.

Правоохоронці виїхали на місце. Вони провели огляд пошкодженого транспорту і з'ясували, що обстріл здійснили з пневматичної зброї.

Поліцейські встановили квартиру на 10 поверсі будинку, з якої стріляли. Їм вдалося з'ясувати власника житла і особу зловмисника. Хуліганом виявився 20-річний житель Вінниці, який раніше мав проблеми з законом.

Співробітники поліції намагалися переконати хлопця відкрити двері квартири. Він спочатку відмовлявся пояснювати ситуацію, але згодом видав пістолет. Зброю було вилучено та направлено на експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Таке правопорушення карається ув'язненням на термін від трьох до семи років. Зловмисника затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України. Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дарницькому районі Києва, на парковці, обстріляли елітний автомобіль.