RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Дніпрі загадково загинула компанія з 4 осіб: двох знайшли голими, фото

У Дніпрі за дивних обставин померли четверо осіб. Смертельний інцидент стався на території приватного домоволодіння по вулиці Дружби, де було виявлено чотири трупи - два чоловічих і два жіночих, без слідів насильницької смерті.

Фото загиблих опублікувало видання "Днепр оперативный".

Правоохоронцям про подію повідомила мешканка Дніпра. За її словами, вона три дні не бачила свого брата, який часто зловживав алкоголем, і почала за нього турбуватися. Прийшовши до нього додому і зайшовши в сарай,вона виявила там два трупи, чоловіки і жінки, які їй були не знайомі.

Приїхавши на місце події, в сараї співробітники поліції побачили двох мертвих людей, повністю роздягнених, які лежали на підлозі. Слідів насильницької смерті і тілесних ушкоджень на них не було. На вигляд померлим було 45-55 років. Зайшовши в будинок, співробітники поліції побачили труп чоловіка, який сидить на стільці, в якому заявниця впізнала свого 55-річного брата. У сусідній кімнаті була виявлена мертва жінка, що лежить на ліжку. Знайдені трупи в будинку також не мали слідів насильницької смерті.

За попередньою інформацією, вся компанія вживала фальсифікований алкоголь. Тож це тепер належить з'ясувати судмедекспертам.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві господиня квартири знайшла труп орендаря з ознаками насильницької смерті.