RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

У центрі Києва завівся злочинець, що підстерігає жінок біля під'їзду

У Печерському районі Києва з'явився злочинець, який нападає на жінок. У середу, 19 серпня, він накинувся на одну з жертв біля порога її будинку на бульварі Лесі Українки.

Про це пише "Страна" з посиланням на інформоване джерело в Національній поліції.

Правоохоронцям надійшла заява від 28-річної киянки, яка напередодні стала жертвою злочинця східної зовнішності. Як розповіла потерпіла, ввечері вона поверталася з роботи і вже відкривала двері свого під'їзду, коли поруч з'явився молодий смаглявий чоловік. Він зайшов за нею у під'їзд і почав виривати з рук сумку з телефоном та грошима.

Жінка чинила опір і почала кричати. Це тільки розлютило нападника, який кілька разів її вдарив і розбив її телефон, за яким вона намагалася викликати поліцію. Однак, ймовірно, злякавшись, що хтось із сусідів вийде на крики, він втік. Не виключено, що він мав намір пограбувати і зґвалтувати жертву.

Поліція зараз вивчає записи з камер відеоспостереження, щоб скласти фоторобот злочинця, визначити маршрут його пересувань і затримати. За деякими даними, злочинець зі схожими прикметами вже здійснював декілька нападів на жінок: він підстерігав їх біля під'їздів в центрі Києва. Оперативники намагаються встановити, одна це людина або просто так збіглося.

За останнім епізодом в Печерському районі столиці поліція почала розслідування за ч.1 ст.125 КК України (умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень). Вирішується питання про додаткову кваліфікацію з приводу розбою і спроби зґвалтування, а також об'єднання з іншими епізодами.

Як писав "Апостроф", в Києві чоловік хотів зґвалтувати 19-річну дівчину, але його злякала перехожа.