RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Під Києвом кілер з маскою Анонімусу влаштував засідку на бізнесмена: кадри затримання

У Київській області Служба безпеки України затримала лідера організованого злочинного угруповання на спробі вбивства столичного бізнесмена.

Про це повідомляє прес-служба СБУ .

За попередньою версією слідства, раніше судимий за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів уродженець однієї з країн Близького Сходу організував озброєну групу. Зловмисники намагалися пограбувати і вбити одного з підприємців Києва.

Для цього лідер банди планував вночі з засідки обстріляти автомобіль бізнесмена, в якому той перевозив 200 тисяч доларів США, і заволодіти готівкою.

Під час затримання ватажка угруповання, на якому була маска Анонімусу, чинив активний опір правоохоронцям. Під час обшуків за місцем проживання учасників банди правоохоронці вилучили вибухівку, вогнепальну і холодну зброю.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115, ст. 187 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці липня київського бізнесмена, віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекан вбили на очах у 7-річного сина, коли вони разом з ним їхали на дачу.