RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Вибили зуби і душили шлангом від вогнегасника: двох поліцейських підозрюють у звірячому насильстві, фото

Двом старшим дільничним офіцерам поліції сектора поліцейської діяльності відділу поліції ГУ Нацполіціі в Черкаській області повідомили про підозру у вчиненні тортур по відношенню до 28-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, увечері 5 лютого в приміщенні службового кабінету, під час перевірки причетності 28-річного громадянина до скоєння крадіжок, працівники поліції жорстоко познущалися над ним.

Слідством встановлено, що 5 лютого потерпілий разом зі своїм братом і товаришем перебували в гаражі в місті Городище. Туди зайшли оперативні працівники поліції, які забрали чоловіка в поліцію, де двоє старших дільничних намагалися отримати у нього пояснення з приводу крадіжок.

Для отримання зізнання поліцейські в службовому кабінеті почали бити хлопця, зламавши про нього залізний стілець. Після цього вони наділи на нього наручники і продовжували бити руками, ногами, шлангом від вогнегасника, а також пластиковою пляшкою з водою по голові, обличчю та тулубу.

В результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м'яких тканин обличчя, голови і спини, також у нього вибиті зуби.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення поліцейських від займаних посад. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Кагарлик Київської області поліцейські на дільниці гвалтували дівчину і катували чоловіка.