RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​У Росії підліток наклав на себе руки після сварки з матір'ю

В Росії 13-річний хлопчик наклав на себе руки після сварки з мамою.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Новости России".

Трагедія сталася в Підмосков'ї у Балашисі в сім'ї школяра Феді. Хлопчик не дуже добре вчився, а останню чверть закінчив з шістьма двійками. За це його постійно лаяла мама. Але останнім інцидентом, який довів його до самогубства, став випадок з грошима. Він випадково витратив 6 тисяч рублів (близько 2 255 гривень) з батьківської карти на онлайн-гру. За це вранці мама прийшла в кімнату до сина і вилила на нього холодну воду. Вона також сказала йому, що він нікому не потрібен.

Підліток поділився ситуацією з другом, написавши йому повідомлення на телефон. Він докладно розповів про те, що трапилося. Однак той особливо не підтримав його, написавши, що і його мама поводить себе так само.

Також Федя написав товаришу, що пішов за милом і мотузкою. Він уточнив, що у нього вдома є турнік. Через деякий час мама Феді знайшла його мертвим. Він повісився на повідку.

Як повідомляв "Апостроф", 9 березня в Святошинському районі Києва сталася страшна трагедія - 14-річна дівчинка покінчила життя самогубством після дзвінка матері.