RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Народила і поховала в сараї: через півроку жінка зізналася

4 квітня, стало відомо, що розпочато розслідування справи про вбивство немовляти під Харковом. За попередніми даними одна з мешканок села Коротич народила мертву дівчинку. Після чого зберігала тіло в сараї.

Про це повідомили на сайті «Національної поліції» Харківської області.

Увечері 3 квітня 2021 року в службу поліції зателефонував 44-річний мешканець селища Коротич. Чоловік заявив про те, що його співмешканка днем раніше поховала на своєму городі новонароджену дитину. На місце події виїхало керівництво відділення, слідчо-оперативна служба Харківського РУП №1.

На місці події було встановлено, що 34-річна жінка в жовтні минулого року народила мертву дитину, але на облік у зв'язку з вагітністю не ставала, у лікаря не спостерігалася. Пологи пройшли за місцем проживання. Співмешканець про подію не знав, так як був у від'їзді. Після повернення йому повідомили, що малюка залишили в будинку малютки.

2 квітня співмешканці в стані алкогольного сп'яніння сильно посварилися. Жінка в цей момент повідомила, що дитина померла і передала співмешканцю пакет з останками дитини. Батько в цей же день поховав тіло на території домоволодіння.

В ході огляду та проведення розкопок, тіло в стані гнильних змін було виявлено. За фактом слідчими відділу поліції №3 порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 117 (умисне вбивство). Всі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як писав "Апостроф" раніше, з'явилися важливі подробиці про головного підозрюваного у справі про вбивство студентки у Львові.