RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Донбасі сталася серйозна НП на атракціоні - постраждали люди: фото і відео

Дівчина через помилку оператора ледь не зламала ноги після поїздки на атракціоні, який встановлений в парку Краматорська.

Про це пише "Краматорськ 24".

Інцидент стався в суботу, 8 травня, в парку "Ювілейний".

Оператор атракціону забув прибрати металеві сходи й дівчина ледь не зламала ноги після зіткнення з ними.

"8 травня о 19:00 в Ювілейному парку стався нещасний випадок. Через недбальство оператора атракціону, який забув прибрати металеві сходи під атракціоном .., ногам страшно уявити що ... Викликали поліцію і швидку допомогу - чекаємо подальших рішень !!! Після цього прецеденту продовжили катати людей ... Атракціон висотою 30 метрів! ", - йдеться в повідомленні.

В адміністрації парку заявили, що територію під атракціон орендує місцевий підприємець, але після того, як поліція провела розслідування, то ніяких заборон на зупинку механізму не було.

Батьки постраждалої приватному підприємцю претензій не пред'явили, а в поліції зараз йде розгляд по даному факту.

"Халатність чи випадковість буде встановлено в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 271 КК України (Порушення вимог законодавства з охорони праці)", - повідомили в силовому відомстві.

Директор парків Краматорська Віктор Маринін заявив, що в результаті інциденту з дівчиною було допущено грубе порушення правил експлуатації і техніки безпеки з боку оператора. Власник атракціону виправдався, що оператором тоді працював якийсь "Ігли", який нібито вийшов на заміну основного співробітнику.

Постраждала дівчина після поїздки на атракціоні отримала сильні удари ніг.

"Правила техніки безпеки однакові як для атракціонів, що належать парку, так і для орендарів. В даному випадку, на жаль, спрацював так званий "людський фактор". З усіма операторами атракціонів буде проведена додаткова робота. Приношу свої вибачення у зв'язку з цим неприємним інцидентом", - додав Маринин в коментарі виданню "Гуртожиток".

Раніше ми розповідали, що в Китаї сталася страшна НП на атракціоні.