RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Харковом сталася жахлива ДТП, є загиблі: фото і відео

Вдень у суботу, 15 травня, на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" в Чугуївському районі Харківської області зіткнулися "ВАЗ" і вантажівка, загинули двоє людей.

Про це повідомляє поліція області.

За попередніми даними, "ВАЗ-21063" під керуванням 54-річного водія їхав з Харкова в напрямку Чугуєва. Під час руху водій легковика врізався у вантажівку Opel Movano, який повільно рухався в попутному напрямку попереду нього і проводив дорожні роботи.

Від отриманих в результаті аварії тілесних ушкоджень водій і 48-річна пасажирка "ВАЗу" померли на місці. За словами родичів загиблого, чоловік раніше переніс інсульт і втрачав свідомість.

Розпочато розслідування за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини і причини ДТП з'ясовуються.

У Telegram-каналі "ХС Харків" опубліковані відео з місця трагедії.

Як повідомляв "Апостроф", траса М-03 "Київ-Харків-Довжанський" опинилася на другому місці в рейтингу найбільш небезпечних доріг України в 2021 році. З початку року станом на кінець квітня там сталася 51 ДТП з 13 загиблими та 88 травмованими.