RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Полтавою 16-річна дівчина померла після зґвалтування на п'яній вечірці: фото і всі деталі трагедії

У Полтавській області 16-річна дівчина відправилася на відпочинок в компанії знайомих. На наступний день, 30 квітня, її знайшли на узбіччі дороги згвалтованою і мертвою.

Як повідомляє ТСН, у справі про зґвалтування взяли під варту 15-річного хлопця, який є головним підозрюваним.

Ще один 20-річний учасник вечірки знаходиться під домашнім арештом. Його підозрюють в підбурюванні до сексуального насильства.

Відомо, що загибла відпочивала в компанії трьох хлопців і 17-річної знайомої, з якими вона вживала спиртні напої.

У поліції поки не розголошують, де в момент злочину були 15-річний юнак і 17-річна дівчина, які також гуляли в компанії того вечора.

Жертва ґвалтівників вчилася в Кобиляцькому аграрному ліцеї і приїхала на вихідні до бабусі і дідуся. На вечірку її покликала однокурсниця. Тіло дівчини біля дороги знайшов тракторист. У поліції кажуть, що вже мертву дівчину відвезли за село і там кинули.

На тілі постраждалої виявили синці і травми. При цьому в офіційному висновку судово-медичного експерта зазначено, що дівчина померла в результаті алкогольного отруєння, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії.

Молоді люди в той вечір пили горілку, яку купили у місцевої 39-річної жінки.

Почалося розслідування за чотирма статтями: зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152), ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ч. 3 ст. 136), підбурювання іншого співучасника до вчинення згвалтування (ч. 4 статті 27 ч. 3 ст. 152), втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність (ч. 1 статті 304) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Дніпрі троє чоловіків жорстоко побили, підпалили і закопали в посадці чоловіка, якого вони бездоказово сприйняли за педофіла.