RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Миколаєві неадекват за кермом влаштував 18 ДТП, втікаючи від поліції - фото

У понеділок, 14 червня, в Миколаєві водій скоїв 18 ДТП і втік від патрульних, але його було затримано. Відносно правопорушника склали відразу близько чотирьох десятків протоколів.

Про це повідомляє Патрульна поліція України в Facebook.

З 13 годин дня до правоохоронців стали надходити скарги на неадекватну поведінку водія автомобіля Форд, який їздив з перевищенням швидкості та здійснював ДТП.

Авто порушника було виявлено на Богоявленському проспекті в той час, коли на великій швидкості він рухався в сторону Корабельного району міста. Водій не зупинився, тому поліцейські були змушені почати переслідування.

Після того як автомобіль було заблоковано, правопорушник намагався втекти на своїх двох, але був затриманий. У 36-річного водія були явні ознаки наркотичного сп'яніння.

В результаті правоохоронці склали низку адміністративних матеріалів, в тому числі 18 протоколів за вчинення ДТП, 18 протоколів за залишення місця ДТП, відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння ат за інші правопорушення.

Раніше ми писали, що число жертв страшної ДТП з українським автобусом неподалік від Перемишля в Польщі зросло до восьми після того, як в Україні помер літній чоловік. Він постраждав в аварії, яка сталася в ніч 6 березня в 30 км від кордону з нашою державою.