RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Літак МАУ після вильоту повернувся до Харкова через птаха

У неділю, 27 червня, рейс авіакомпанії МАУ з Харкова до Туреччини двічі затримувався - через негоду і птаха.

Про це в коментарі журналістам розповіла прес-секретар міжнародного аеропорту "Харків" Аліна Печериця.

Спершу Boeing 737 МАУ мав вилетіти з Харкова в Бодрум о 04:00 ранку, але рейс довелося відкласти майже на дві години через грозу.

"Літак знову вилетів близько 06:00 і протягом години політ відбувався спокійно. Але в носову частину літака потрапив птах, і командир запросив аеропорт щодо повернення та вимушеної посадки", - продовжила прес-секретар аеропорту "Харків".

Після огляду пасажирський літак вилетів в Бодрум о 13:11 і успішно приземлився в Туреччині через три години. Як зазначила Аліна Печериця, через погодні умови з Харкова до Туреччини вчасно не зміг вилетіти і рейс компанії SkyUp.

"Через грозу були проблеми і з вильотом групи туристів з Харкова до Туреччини літаком компанії SkyUp. Зокрема, вночі рейс з грецького Іракліон не зміг приземлитися в Одесі і літак відправили в Молдову. Цей факт викликав зміни в забезпечення інших рейсів. У результаті до Харкова прибув борт на 189 пасажирів замість борту на 215 пасажирів", - продовжила прес-секретар аеропорту і додала, що авіакомпанія за свій рахунок відправила пасажирів іншими рейсами.

В даний момент аеропорт "Харків" працює в штатному режимі.

Раніше ми розповідали, що в Харкові десятки туристів не можуть вилетіти на курорт через брак місць на борту.