RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Пасажирів розводять на гроші в аеропорту "Бориспіль" - торгують підробленими ковід-тестами: фото

У київському аеропорту "Бориспіль" викрили злочинну, мафіозну схему шахраїв, які продавали негативні ПЛР-тести на коронавірус за 150 доларів.

Про це повідомив друг потерпілого громадянина ОАЕ Роман Кошмал на своїй сторінці у Facebook.

Так, друг Кошмала повинен був повертатися зі столиці у Дубаї рейсом Sky Up Airlines PQ 481 об 11:35. До стійки реєстрації він підійшов о 9 ранку, де йому відмовили летіти через відсутність ПЛР-тесту. І це незважаючи на те, що від громадян ОАЕ влада цього не вимагає. На що працівник "Борисполя" запропонував за 150 доларів готівкою купити у офіційної лабораторії негативний тест на COVID-19, на що він погодився. Водночас, ніяких проб для аналізу не брали.

Як пише далі Роман, він поговорив ще з однією жертвою злочинної схеми, який потрапив у аналогічні умови.

"На фото видно дату та час "взяття" зразку, офіційну печатку та бланк лабораторії CSD. Але мій друг не був у цей час в лабораторії. Камери спостереження це можуть підтвердити. Також додаю офіційну інформацію від влади ОАЕ, де зазначено, що громадяни ОАЕ звільняються від проходження ПЛР тесту перед виїздом до Дубаю", - зазначив Кошмал.

Крім того, у коментарі "Апострофу" він сказав, що не було часу тоді телефонувати в поліцію з цього приводу.

"Вони посилалися на перевірку інформації, тягнули час. А коли реєстрація закінчувалася - ось і запропонували "варіант", - повідомив чоловік.

"Негативний" ПЛР-тестФото: facebook.com/roman.koshmal

Офіційна інформація від влади ОАЕ, де зазначено, що громадяни ОАЕ звільняються від проходження ПЛР тесту перед виїздом до ДубаюФото: facebook.com/roman.koshmal

Офіційна інформація від влади ОАЕ, де зазначено, що громадяни ОАЕ звільняються від проходження ПЛР тесту перед виїздом до ДубаюФото: facebook.com/roman.koshmal

Нагадаємо, кіберполіція викрила шахраїв, які привласнювали кошти інвесторів. Зловмисники ошукали вкладників на чверть мільярда.