Вантажівка зірвалася з гальм: нові подробиці ДТП в Криму, де загинули п'ятеро людей

В окупованому Криму, біля гори Гасфорт під Севастополем, сталася страшна масова ДТП за шістьма машинами, в якій загинули п'ять осіб.

Про це повідомляє "Лента новостей Криму".

"Аварія сталася на трасі Севастополь - Ялта. Близько 18:15 біля повороту на село Морозівку зіткнулися шість машин. Одна з них згоріла, інші - некруто або сильно побиті", - йдеться в повідомленні.

Серед жертв - двоє підлітків, їх батьки, водій вантажівки. Також постраждали дев'ять осіб, серед яких троє дітей. Їх госпіталізували. На місці працюють слідчі і рятувальники.

Попередня причина - відмова гальм у вантажівки.

"Попередньо встановлено, що в період з 17:40 по 18:00 водій вантажівки Mercedes-Benz Actros 1982 р.н., слідуючи по автодорозі "Ялта - Севастополь" з боку Ялти, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з рухомими в попутному напрямку Daewoo Nexia і Mercedes Sprinter. Виїхавши на зустрічну смугу, водій великовантажу врізався в автомобілі Renault, Hyundai і Nissan", - повідомили трохи пізніше подробиці окупаційна влада.

Також ми повідомляли про те, що на виїзді з популярного курорту в страшному ДТП загинув чиновник. Його позашляховик буквально розірвало на частини.