RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Водій автобуса пояснив причину аварії в Хорватії, де загинули 10 людей

Управління поліції Брод-Посавіна повідомило подробиці серйозної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні вранці в 6.19 в Хорватії на автомагістралі A3 недалеко від Славонського Броду.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

В результаті аварії десять людей загинули і десятки отримали поранення. Поліція підтвердила, що розслідування в присутності державного прокурора встановило, що 52-річний громадянин Косово їхав у автобусі з косовськими національними та реєстраційними номерами по південній смузі автостради А3 Брегана-Липовац із заходу на схід.

"Приїхавши на 211-й кілометр траси А3, водій перетнув траву на транспортному засобі, після чого автобус перекинувся на бік", - повідомила поліція.

У цій дорожньо-транспортній пригоді 10 людей загинули, 15 людей отримали важкі травми, 30 осіб отримали легкі поранення. Постраждалі були доставлені в лікарню в Славонський Брод для лікування. О 7.40 рух по автомагістралі A3 був закритий і змінений, а в 11.35 його було переведено в одну смугу руху.

О 10.40 52-річний водій автобуса був арештований і після кримінального розслідування буде переданий начальнику слідчого ізолятора Брод-Посавінского управління поліції, а потім компетентної поліції за підозрою в скоєнні злочину.

"Автобус їхав із Франкфурту до Приштини. Водій був затриманий на місці події. Було проведено розслідування, складено протоколи і зроблені інші слідчі дії з метою порушення кримінальної справи. Водій був затриманий за підозрою в грубому порушенні ПДР. Причини інциденту будуть визначені в ході слідчих дій", - повідомили в поліції.

За словами водія автобуса, трагедія сталася через те, що він заснув під час руху.

Раніше ми також повідомляли, що в МЗС розповіли про загиблого українця в страшному ДТП в Польщі.