RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Запах фекалій і гори сміття: фото квартири в Дніпрі, де маленькі діти живуть без батьків

У Дніпрі в одній з квартир багатоповерхового будинку виявили двох малолітніх дітей, які жили якийсь час без нагляду дорослих в жахливих умовах.

Про це повідомила в соціальній мережі Facebook прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Відповідна заява надійшла на номер спецлінії 102 6 вересня. У ній мешканці будинку, що розташований на вулиці Гладкова, повідомили, що в одній з квартир знаходяться маленькі діти без нагляду дорослих. Один з них стояв біля відчиненого вікна і кидав вниз пляшки.

Патрульні оперативно прибули на виклик. Сусіди повідомили їм, що 35-річна мати дітей - 4-річного хлопчика і 2-річної дівчинки, знаходиться в лікарні. При цьому місцезнаходження батька залишається невідомим.

Через якийсь час до оселі прийшла жінка похилого віку, яка назвалася бабусею згаданих дітей. Вона відкрила поліцейським квартиру. Усередині правоохоронці виявили двох діточок в брудному одязі. Кімнати, в яких вони жили, були завалені різним сміттям. На кухні лежала гора не викинутих пляшок з-під алкоголю. Відчувався запах фекалій, а по стінах бігали таргани.

Патрульні повідомили про це ювенальну превенцію. Тим часом бабуся дітей залишилася з ними.

Раніше ми також повідомляли про те, як глава МВС озвучив статистику загибелі дітей в ДТП і розповів школярам про безпеку.